Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrum Yangın Otel, Bodrum'da Talep Edenlere Yangın Eğitimi Veriliyor - Haberler - Bodrum'daki yangından dolayı bir otel boşaltıldı.

Bodrum Yangın Otel, Bodrum'da Talep Edenlere Yangın Eğitimi Veriliyor - Haberler - Bodrum'daki yangından dolayı bir otel boşaltıldı.. İlçe merkezinin birçok yerinden görülen yangını, itfaiye ekipleri söndürdü. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile kısa süre muğla'nın bodrum ilçesindeki güvercinlik mahallesi'nde çıkan yangın hakkında otel yetkilileri de sabotaj şüphesi üzerinde durdu. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde otel odasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum'da çıkan yangın bir otele sıçradı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Muğla'da bodrum sınırlarına yakın güvercinlik'te ormanlık alanda çıkan yangın otele sıçradı. Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Isparta'nın yalvaç i̇lçesi'nde bir otelin bodrum katında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Standart Oda | Divan Bodrum Otel
Standart Oda | Divan Bodrum Otel from www.divan.com.tr
Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Mümtaz ataman caddesi'ndeki 50 yataklı merve apart otel'in deposunda bugün saat 00.30'da yangın başladı. 03.05.2010 09:08 | son güncelleme: Bodrum'daki yangından dolayı bir otel boşaltıldı. Bodrum'da çıkan yangın bir otele sıçradı. Alevler lüks otellerin yakınlarına kadar gelirken, tatilciler büyük panik yaşıyor.güvercinlik'te iki otel tahliye edildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü.

Sitelerin duvarına kadar yaklaşan alevlere site sakinleri kovalarla su.

Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı. 03.05.2010 09:08 | son güncelleme: Bodrum'un girişinde, bin 298 yataklı ve 556 odalı, güvercinlik yangın çıkan pina yarımadası'ndaki ormanlık alanda amara hotel isimli tesisin açılmasından sonra şu an iki otel daha inşa ediliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk arazide çıkan yangın 5 yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Bodrum'da bir butik otelin çatı katında çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Alevlerin otele yaklaştığı ve tahliye işleminin yapıldığı anlar ise saniye saniye görüntülendi. Muğla'nın bodrum ilçesindeki 4 yıldızlı otelin odasında, gece elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Turizmin gözdesi bodrum'daki yangının son durumu a haber canlı yayınında gamze elçi tarafından aktarıldı. Sitelerin duvarına kadar yaklaşan alevlere site sakinleri kovalarla su. Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan yardım çağrısı sonrası otele itfaiye, polis ve sağlık ekipleri. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangında yanan 238 hektarlık alana 5 yıldızlı otel dikildi. Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı titanic deluxe bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz.

Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin lüks otelin bahçesine sıçradığı ve güvercinlik'te. Alevlerin otele yaklaştığı ve tahliye işleminin yapıldığı anlar ise saniye saniye görüntülendi. Gümbet'teki bir diskoda çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı titanic deluxe bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz.

Bodrum'da restoran ve otel alev alev yandı, korku dolu ...
Bodrum'da restoran ve otel alev alev yandı, korku dolu ... from anterhaber.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki 4 yıldızlı otelin odasında, gece elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın meydana geldi. Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı. Sitelerin duvarına kadar yaklaşan alevlere site sakinleri kovalarla su. Turizm merkezlerinden bodrum'da sabaha karşı 3 katlı bir otelde yangın çıktı. 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan yardım çağrısı sonrası otele itfaiye, polis ve sağlık ekipleri. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü.

Yangın tehlikesinin oteller bölgesinden uzaklaşmasının ardından daha önce tahliye edilen alevler, bölgedeki otellere yaklaşınca otellerdeki müşteri ve personellerden oluşan bin 500 kişi, bodrum.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk arazide çıkan yangın 5 yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Bakan pakdemirli otelin tahliye edilmeye başladığını açıkladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile kısa süre muğla'nın bodrum ilçesindeki güvercinlik mahallesi'nde çıkan yangın hakkında otel yetkilileri de sabotaj şüphesi üzerinde durdu. Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler lüks otellerin yakınlarına kadar gelirken, tatilciler büyük panik yaşıyor.güvercinlik'te iki otel tahliye edildi. Yangın tehlikesinin oteller bölgesinden uzaklaşmasının ardından daha önce tahliye edilen alevler, bölgedeki otellere yaklaşınca otellerdeki müşteri ve personellerden oluşan bin 500 kişi, bodrum. Çevredeki otelleri de etkileyen yangın 1.5 saatte kontrol altına alındı. Bodrum'un girişinde, bin 298 yataklı ve 556 odalı, güvercinlik yangın çıkan pina yarımadası'ndaki ormanlık alanda amara hotel isimli tesisin açılmasından sonra şu an iki otel daha inşa ediliyor. Yangına, muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine ait arazöz ve orman işçilerince. Turizm merkezlerinden bodrum'da sabaha karşı 3 katlı bir otelde yangın çıktı. 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan yardım çağrısı sonrası otele itfaiye, polis ve sağlık ekipleri. Titanic otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı. Alevlerin lüks otelin bahçesine sıçradığı ve güvercinlik'te.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otel odasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesindeki 4 yıldızlı otelin odasında, gece elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Turizmin gözdesi bodrum'daki yangının son durumu a haber canlı yayınında gamze elçi tarafından aktarıldı. Gümbet'teki bir diskoda çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı.

Standart Oda | Divan Bodrum Otel
Standart Oda | Divan Bodrum Otel from www.divan.com.tr
Mümtaz ataman caddesi'ndeki 50 yataklı merve apart otel'in deposunda bugün saat 00.30'da yangın başladı. Turizm merkezlerinden bodrum'da sabaha karşı 3 katlı bir otelde yangın çıktı. Titanic otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı. Alevler lüks otellerin yakınlarına kadar gelirken, tatilciler büyük panik yaşıyor.güvercinlik'te iki otel tahliye edildi. Bodrum'da bir butik otelin çatı katında çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı. Bodrum'da otel yangını turizmin merkezi bodrum'da barlar sokağı'ndaki 3 katlı baraz otel'de yangın çıktı. Sitelerin duvarına kadar yaklaşan alevlere site sakinleri kovalarla su.

Titanic otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı.

Rüzgarın etkisi hızla büyüyen yangın, turistik otellerin bulunduğu. Titanic otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı. Alevlerin lüks otelin bahçesine sıçradığı ve güvercinlik'te. Alevler lüks otellerin yakınlarına kadar gelirken, tatilciler büyük panik yaşıyor.güvercinlik'te iki otel tahliye edildi. Alevlerin otele yaklaştığı ve tahliye işleminin yapıldığı anlar ise saniye saniye görüntülendi. Bodrum'daki yangından dolayı bir otel boşaltıldı. İlçe merkezinin birçok yerinden görülen yangını, itfaiye ekipleri söndürdü. Bodrum'un gümbet mahallesi'ndeki otelin çamaşırhanesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da otel yangını turizmin merkezi bodrum'da barlar sokağı'ndaki 3 katlı baraz otel'de yangın çıktı. Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangında yanan 238 hektarlık alana 5 yıldızlı otel dikildi. Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gümbet mahallesi adnan menderes caddesi'ndeki bir otelin odasında henüz belirlenemeyen bir.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki 4 yıldızlı otelin odasında, gece elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü bodrum yangın. Çevredeki otelleri de etkileyen yangın 1.5 saatte kontrol altına alındı.